tractari auto timis

Majoritatea conducatorilor auto merg pe ideea ca niciodata nu vor fi pusi in situatia de a ramane cu autoturismul in pana, iar daca se va intampla asta vor stii la momentul potrivit ce trebuie sa faca. In realitate lucrurile stau altfel si chiar daca nu ai avut acest tip de probleme pana acum si nu ai fost nevoit sa apelezi la o firma de tractari auto este bine sa stii totusi cum sa te comporti in caz de urgenta.

Firma de tractari auto in Timisoara

Daca s-a defectat masina si ai ramas impreuna cu famila in mijlocul drumului sau daca te afli in trafic si autoturismul nu mai porneste pentru ca are o problema electrica sau mecanica, ai fost implicat intr-un accident rutier si masina a suferit avarii, nu mai are combustibil sau ai alimentat cu combustibilul gresit, te-a lasat bateria, acum este momentul sa apelezi la o firma de tractari auto Timisoara.

Cum procedam?

Indiferent de caz, pana la sosirea platformei pastreaza-ti calmul, porneste luminile de avarii si incearca sa delimitezi zona in care te afli cu triunghiurile reflectorizante. Aseaza unul in fata si unul in spatele autoturismului pe aceeasi banda de circulatie, la o distanta de cel putin 30 m de acesta, astfel sa poata fi observate din timp de catre ceilalti conducatori auto. Daca este posbil scoate masina de pe carosabil pentru a nu stanjeni pe ceilalti soferi.

Cheama ajutoare

Este de preferat sa optezi pentru o firma specializata in asistenta rutiera si nu la un amic sau la alte persoane care nu au firma dar ofera servicii de tractari. Aceste persoane in cele din urma nu iti pot oferii garantia ca masina o sa ajunga la destinatie in coditii bune. Daca ai optat sa-ti remorchezi autovehicolul in regim propriu trebuie sa iei in calcul cateva apecte cum ar fi posibilitatea de a provoca masinii daune si mai mari, iar pentru a face remorcarea corect din punct de vedere legal trebuie sa folosesti o bara metalica de cel mult 4m sau o legatura flexibila omologata cu lungime de 3-5m. Nu stiu cati soferi au asa ceva in dotarea masinii.

Este recomandat sa apelezi la o firma de tractari auto pentru ca au deja experienta in domeniu si angajati calificati care stiu cum sa abordeze orice situatie. Alege o firma de tractari care ofera si alte servicii ca transport auto, asistenta rutiera, depanari, transport autoturisme pe platforma, remorcare autovehicule, etc.

Daca este firma serioasa nu va incerca sa profite de situatia in care te afli crescand pretul, iti va oferi ajutor si servicii de calitate, rapide si la orice ora. Orice firma care doreste sa creasca, sa se dezvolte, va stii mereu cum sa-si trateze clientii, un client multumit recomanda mai departe si asta pe termen lung inseamna mai multi clienti.

De retinut este faptul ca daca ai fost implicat intr-un eveniment rutier in care exista victime sau raniti, trebuie sa sunati urgent la 112, nu schimbati pozitia masinilor implicate in accident si acordati primul ajutor ranitilor. In cazul in care este necesar sa transportati ranitii la spital faceti acest lucru insa retineti ca aveti obligatia de a reveni la locul accidentului.

Cum alegem firma de tractari auto in Timisoara

Pentru a alege firma de tractari auto de incredere si potrivita nevoilor tale este necesar sa ceri recomandari cunoscutilor care au mai colaborat cu firma respectiva si cel mai important aspect este sa urmaresti recenziile clientilor.

Tractari auto Timisoara non stop – 0769 015 015