ClickCeaseDespre noi | Tractari Auto Timisoara 0769 015 015

Despre noi

Tractari Auto Timisoara

Suntem o companie cu vechime si experienta in domeniul transporturilor de autoturisme pe platforma din Romania si Europa. Oferim clientilor nostrii o gama larga de servicii non-stop la cele mai inalte standarde de profesionalism: asistenta rutiera, tractari auto, transport auto, transport utilaje sau remorcari auto. Folosim platforme si utilaje autorizate, echipa noastra este formata doar din personal calificat. Ne puteti apela 24/7 la tel 0769 015 015, o platforma auto va ajunge la Dvs in cel mai scurt timp.

Strategie, de ce suntem printre cei mai buni?

Ca si in alte domenii de activitate si aici doar profesionistii resusesc iar pentru a fi mereu cu un pas inaintea concurentei ne-am concentrat inca de la inceput pe cresterea continua a afacerii, am investit in oameni si in utilaje imbunatatind mereu calitatea serviciilor oferite. La noi nu exista clienti nemultumiti si asta inseamna tot, recomandarile sunt cea mai buna reclama.

Puteti apela cu incredere la serviciile oferite Tractari Auto Timisoara daca aveti nevoie sa transportati un autoturism sau utilaje pe platforma, daca ati fost implicat intr-un accident rutier si autoturismul Dvs nu se mai poate deplasa din cauza avariilor suferite, daca aveti o problema mecanica, tehnica sau electrica si doriti sa transportati masina acasa sau la cel mai apropiat auto service, daca aveti o pana de cauciuc, dati ramas fara benzina, inzapezit sau daca ati alimentat gresit la pompa. Acestea sunt doar cateva din serviciile oferite, indiferent de situatie ne puteti contacta si va vom ajuta.

Servicii prompte

tractari auto timisoara

 Suntem profesionisti

tractari auto timisoara

Cand puteti apela la noi

Oferim servicii prompte non stop in orice situatie, indiferent de anotimp, oricare ar fi avaria, contactati-ne!

– autoturismul are o defectiune mecanica sau electrica;
– ai avut un accident rutier.
– nu mai ai combustibil sau ai alimentat cu combustibilul gresit;
– ai pierdut sau ai deteriorat cheile;
– ai probleme cu pneurile;
– ai nevoie sa transporti utilaje, ambarcatiuni, motociclete;
– ai nevoie sa transporti autoturisme vechi la un centru Remat;
– ai nevoie sa transporti auto cu starea tehnica expirata la un centru ITP;
– ai nevoie sa transporti autoturisme in vederea inmatricularii in Bulgaria;
– alta situatie care te impiedica sa-ti continui calatoria.

Colaborari

Suntem deschisi pentru noi colaborari ocazionale sau permanente cu firme de asigurari auto, dealeri si service-uri auto. Pentru a asigura clientilor nostri acoperire nationala si servicii de buna calitate, avem o buna colaborare cu partenerii nostri din majoritatea judetelor tarii dar si la nivel si international.

ASISTENTA RUTIERA 0769 015 015