Firma de tractari auto, salvarea ta in caz de nevoie

Firma de tractari auto, salvarea ta in caz de nevoie

Cand ai nevoie de serviciul de tractari auto Timisoara, masina ta este incarcata pe platforma si fixata in siguranta pentru transportul ulterior. Aceasta garanteaza siguranta absoluta a vehiculului transportat. Incarcarea automata pe platforma (versiunea fixa) se realizeaza pe ghidaje (rampe) cu ajutorul troliului electric sau hidraulic. Finalizarea este realizata cu o anumita tehnica si cu ajutorul unui manipulator de macara. In cazul in care dispozitivul pentru incarcare are o suprafata de alunecare, acesta se indeparteaza si masina este incarcata cu ajutorul unui troliu.

De obicei firma de tractari auto si asistenta rutiera dispune de diverse tehnologii, oferind servicii de tractari auto, remorcari auto, asistenta rutiera, transport auto, transport auto pe platforma la orice ora din zi si din noapte. Daca pe drum s-au ivit probleme, firma poate trimite un mijloc de transport auto pe platforma pentru incarcarea completa a autovehiculului tau. La un pret destul de ieftin si cu promptitudine, echipa de tractari auto Timisoara va efectua operatiuni de salvare.

Cand se poate folosi transportul auto pe platforma

Aceasta metoda este recomandata sa se realizeze atunci cand:

  • starea transportului rutier nu permite realizarea operatiunii prezentate prin remorcare;
  • transportul a fost grav avariat;
  • roti blocate, transmisie, directie.

Activitatile de transport de acest tip, in general sunt folosite de cei care au suferit accidente grave sau de cei care doresc livrarea autoturismelor de colectie antice in locatia expozitiei. Aceasta se refera la transportul vehiculelor de elita din clasa VIP. Producatorii unor marci de autoturisme scumpe, interzic remorcarea in mijloace de transport  care au o transmisie automata.

In astfel de cazuri, evacuatorul cu incarcatura completa,  va ajunge la ora stabilita in cateva minute. Echipajul calificat al companiei considera ca misiunea principala este acordarea de asistenta in timp util si de calitate, precum si salvarea soferilor care se afla in dificultate pe drum.

transport auto pe platforma

Mijlocul de transport cu incarcare partiala

Autoutilitara de remorcare cu incarcare partiala, poate fi utilizata in mod eficient, in cele mai multe situatii, prin urmare aceasta este foarte populara. Principalul avantaj al acestui echipament special, consta in puterea hidraulicii sale, care permite ridicarea automobilelor de dimensiuni mari.

Diferente intre platforma si mijloc de transport cu incarcare partiala

Mijloacele de transport cu incarcare partiala sunt echipate cu echipamentul necesar pentru transportul in siguranta al vehiculelor de pe platforma. Aceasta categorie de vehicule speciale este echipata cu urmatoarele instrumente:

  • troliu electric sau hidraulic;
  • adaptoare pentru fixarea si ridicarea echipamentelor transportate;
  • manere speciale.

Acest tip de transportor,  difera de masinile cu incarcare completa pe platforma. Prin urmare, ele sunt mai manevrabile, pot functiona mult mai eficient in conditii de spatiu limitat, cum ar fi strazile orasului. Un astfel de mijloc de transport cu incarcare partiala, permite indepartarea vehiculelor afectate, a caror greutate totala nu depaseste patru tone. Pentru a misca masina avariata, partea din spate sau puntea din fata se ridica pe platforma, unde este fixata in siguranta cu dispozitive speciale. Nu ezita atunci cand ai probleme cu masina ta. Suna firma de tractari auto, pentru a te ajuta in cele mai grele momente ale tale.

Tractari auto Timisoara non-stop 0769 015 015

Tractari rapide sau transport auto pe platforma in judetul Timis.