ClickCeaseTermeni si conditii | Tractari Auto Timisoara

Inainte de a utiliza aceasta pagina de internet, va rugam sa cititi cu atentie precizarile de mai jos, care reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului tractariautovest.ro si a tuturor materialelor informative din el.

Site-ul nostru tractariautovest.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Poate fi accesat atat de pe teritoriul Romaniei cat si din diferite alte tari din intreaga lume fara nici un fel de restrictie.

Disponibilitate
Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului tractariautovest.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Putem schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Vom face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in site-ul nostru si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Dreptul de autor
Toate fotografiile si textele de pe acest site sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe. Publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind formularul de contact disponibil aici.