ClickCeaseTractari Auto Timisoara | Remorcari Auto Timisoara

Tractari auto Timisoara

0769.015.015

Firma specializata in servicii de tractari auto, asistenta rutiera si transport de autoturisme noi, uzate sau avariate de orice tip la nivel national si international folosind platforme de transport. Excelam prin seriozitate, calitatea serviciilor oferite, punctualitate si promptitudine.

Tractari auto

Oferim servicii de remorcare auto, asistenta rutiera si tractari auto cu interventii rapide indiferent de zi, ora sau starea vremii in Timisoara si imprejurimi. Colaboram cu dealeri auto autorizati sau persoane private pentru transport auto pe platforma pe plan intern si in tarile UE.

Asistenta rutiera

Puteti apela la serviciile noastre daca autoturismul Dvs sufera de o defectiune sau a fost implicat intr-un accident rutier si din cauza avariilor nu se mai poate deplasa pe propriile roti pana la cel mai apropiat service auto. Acestea sunt doar cateva exemple, indiferent de situatie contactati-ne si o platforma va ajunge la Dvs in cel mai scurt timp.
Dispeceratul nostru va poate raspunde non stop la numarul de telefon 0769 015 015.

Remorcari auto Timisoara

Nu mai porneste autoturismul sau ti s-a defectat si ai blocat traficul? Ii incomodezi pe ceilalti conducatori auto? Nici o problema, intervenim noi!

Pastrati-va calmul, porniti luminile de avarie, incercati sa scoateti autoturismul de pe carosabil, daca nu este posibil folositi triunghiurile reflectorizante din dotarea masinii pentru a semnaliza si delimita cat mai clar zona in care va aflati. Asezati unul din triunghiuri in fata si unul in spatele vehiculului pe aceeasi banda de circulatie, la o distanta de cel putin 30 m de acesta, astfel incat sa poata fi observate din timp de catre ceilalti participanti la trafic care se apropie. Daca este intuneric sau vizibilitate redusa, pentru siguranta Dvs folositi vestea reflectorizanta. In astfel se situatii timpul este esential, contactati-ne si o platforma va ajunge la locatia Dvs in cel mai scurt timp.

Recomandare

Nu apelati la ceilalti conducatori auto sau la prieteni pentru a remorca autovehicolul, este posibil sa-i provocati si alte daune, iar pentru a face remorcarea legal trebuie sa folositi o bara metalica de cel mult 4m sau o legatura flexibila omologata cu lungime de 3-5m. Pe durata cat sunteti remorcat va trebui sa conduceti cu viteza redusa deci o sa ingreunati traficul. Daca reparatiile autovehicolului ar trebui suportate de o firma de asigurari, trebuie sa retineti faptul ca este posibil sa intampinati probleme daca v-ati remorcat singur autovehicolul, companiile de asigurari pot contesta daunele sau avariile autovehicolului dupa caz.

Pentru a evita astfel de neplaceri apelati la o firma specializata si autorizata care va poate oferi factura. Din punct de vedere legal nerespectarea normelor de remorcare a vehiculelor se sanctioneaza cu amenda, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amenda.

Cod rutier

Comform legii este interzisa tractarea sau remorcarea unui autovehicol pe un drum acoperit cu zapada, gheata sau polei, tractarea unui autovehicul cu doua roti cu sau fara atas, a autovehiculului al carui sistem de directie nu functioneaza sau a autovehiculului care nu este inmatriculat. Este interzisa de altfel tractarea a doua sau mai multe autovehicule, a carutelor, a vehiculelor care in mod normal sunt trase sau impinse cu mana sau a utilajelor agricole.

Lasati remorcarea autovehicolelor pe seama firmelor specializate, apelati la noi indiferent de seriozitatea avariei sau de problema pe care o intampinati, va vom ajuta cu sfaturi si vom interveni cu o platforma in cel mai scurt timp posibil. O sa fiti contactat de soferul de pe platforma pentru a va tine la curent cu pozitia sa si in cat timp va ajunge la locatia Dvs.

Poti beneficia de serviciul de nostru de tractare auto atunci cand:

- masina ta are avarii si nu se mai poate deplasa pe roti;
- masina ta are o defectiune electrica;
- masina ta are o defectiune mecanica;
- ai avut un accident rutier.
- nu mai ai combustibil, sau ai alimentat cu combustibilul gresit;
- ai pierdut sau ai deteriorat cheile;
- ai probleme cu pneurile, rotile, sistemul de franare;
- masina ta are tehnica expirata si trebuie transportata la un centru ITP;
- masina ta trebuie trebuie transportata la un centru Remat;
- trebuie sa transporti utilaje, ambarcatiuni, motociclete;
- alta situatie care te impiedica sa-ti continui calatoria.

Pe toata durata transportului, de la locul de preluare pana la destinatie toate autovehiculele transportate de firma noastra sunt asigurate. Intervenim rapid si eficient cu platforme dotate corespunzator pentru transportul de autovehicole noi/second hand sau a autoturismelor avariate din tari ale uniunii europene.

Tractari auto

Tractari auto, servicii de tractari pe platforma auto specializata la cel mai bun raport calitate/pret si cel mai rapid timp de interventie. Oferim asistenta rutiera non stop cu acoperire in judetul Timis

Partenerul Dvs de nadejde la drum lung!

Intervenim rapid, indiferent de ora, avarie, locatie sau starea carosabilului. Cu numarul nostru de telefon in agenda puteti pleca linistiti in calatorie. Suntem un partener de nadejde mereu aproape de Dvs in situatiile dificile. Oferim servicii prompte si sigure, fara alte costuri ascunse, indiferent de ora, locatie sau conditiile meteo. Avem sute de clienti multumiti datorita calitatii serviciilor prestate.

Daca aveti probleme cu masina si aveti nevoie de ajutor, noi suntem solutia.

0769.015.015 - Raspundem cererilor Dvs in cel mai scurt timp posibil