iunie 1, 2018

Tarife tractari auto si remorcari non-stop Timisoara

tractari timisoara

Tractari auto Timisoara

Serviciul nostru de asistenta rutiera asigura non stop tractari auto, depanare auto, remorcari auto, in Timisoara si pe intreg teritoriul judetului Timis. Tractari auto Timisoara cu interventie rapida in maxim 30 de minute oriunde in Timisoara si imprejurimi, la cel mai bun raport calitate / pret si cel mai rapid timp de interventie!

Doar prin calitatea serviciilor oferite, seriozitate si promtitudinea de care dam dovada in toti acesti ani am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului auto pe platforma, asistentei rutiere si depanarilor auto in Timisoara.

De ce sa apelezi la o firma de tractari auto?
Indiferent ca ai nevoie de serviciul de tractari auto in Timisoara sau intr-o alta locatie din tara, este recomandat sa apelezi la o firma specializata in servicii de tractari auto. Spre deosebire de o remorcare facuta prietenii tai, o firma de tractari iti poate rezolva problema mult mai rapid si in siguranta.

Pentru serviciile de tractare auto se folosesc remorci si autoplatforme specializate, omologate si pretabile oricarui fel de vehicul, functional sau avariat. O firma de tractare este pregatatita oricarei situatii, asadar nu ezitati sa ne contactati si pentru o obtine o solutie optime pentru problema Dvs.

remorcari timisoara

Indiferent de zona in care te afli, o platforma poate ajunge la tine cat de rapid posibil, indiferent de ora sau conditiile meteo. Din pacate inca mai sunt multi conducatori auto care inca prefera sa apeleze la ajutorul prietenilor pentru a-si remorca masina, totul pentru a economisi niste bani, punand astfel in pericol pe ei si pe ceilalti participanti la trafic, ingreunand traficul. O firma de tractari intervine rapid si degajeaza traficul in cel mai scurt timp, iar masina ta este transportata in mod corespunzator.

Sfat
Daca nu ai mai remorcat sau nu ai mai fost remorcat trebuie sa stii ca fara un pic de experienta acest proces poate fi foarte dificil, este nevoie de sincronizare si echipamente omologate, bara metalica de cel mult 4m sau o legatura flexibila omologata cu lungime de 3-5m. Nerespectarea normelor de remorcare a vehiculelor se sanctioneaza cu amenda, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amenda.

Tarife
Pe durata transportului autoturismul va fi asigurat, se ofera factura, nu exista taxe ascunse, taxa de manipulare sau taxa pentru transportul pasagerilor. Tarifele sunt variabile in functie de autoturism, distanta, alte aspecte. Pentru a obtine o contatie de pret va rog sa ne contactati la nr 0769 015 015.

Tractari auto Timisoara non stop – 0769 015 015

Tractari auto ,
Tractari Auto Timisoara

Servicii de asistenta rutiera, remorcari auto, transport utilaje, tractari auto si transport auto pe platforma pe plan intern si international. Dispecerat tractari auto cu program non stop, contact 0769 015 015.